Vad skulle det innebära för dig att hitta klarsikten inom dig och frigöra tid?

«»

 

Företagare, chefer entreprenörer och många andra jag coachat, guidat svarar så här:

.

  • Jag har frigjort tid vilket inneburit att jag numera lägger mer tid på strategiskt tänkande och på min familj o vänner.
  • Trots att jag nu får uträttat mer (inte fler, istället större resultat) när veckan är över så känner jag mig inte längre så ansträngd som förut vilket inneburit att jag har fått en mycket bättre kontakt med mina barn.
  • Stressen lägger sig och jag har blivit gladare vilket inneburit att samarbetet med mina kollegor fungerar mycket bättre.
  • Min sömn fungerar utmärkt nu vilket innebär att jag känner mig mer i balans med livet.
  • Jag är inte lika känslostyrd längre vilket innebär att jag nu styr mitt liv mycket mer vilket lett till mer glädje i livet.

Det handlar om att insiktsfullt börja förstå hur människan är designad. En kunskap som heter “Three Principles” och är endast 40 år gammal och som när du börjar förstå leder till ökad mental klarsikt och en inre permanent krockkudde till stress integreras inom dig. När krockkudden expanderar så sker också med din fantastiska potential och välmående och livet börjar blir vackrare och roligare. Allt detta är vi födda med, det är inneboende i dig och kan aldrig tas ifrån dig.

Mental Klarsikt ger

Ökat välmående  •  Bättre prestationer     Större resultat

REFERENSER:

Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

-Johan Engström, teamleader Sigma Civil AB

Se intervjun där Stefan Olsson CEO Somab Consulting AB, berättar om sina upplevelser av att blivit coachad och guidad till klarsikt.

Tack vare seminariet Mental klarsikt, kan jag nu hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart

-Peter Fant, ägare Altus AB

Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste 3 månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt. Allt detta hade inte varit möjligt utan Sonnys coachning. För att inte nämna alla tips till litteratur som jag har fått av honom både inom klarsikt, personlig utveckling och ledarskap. Han är alltid tillgänglig och bollar tankar och idéer.

-Dimitris Tsakiris, f.d CEO Termoventiler AB

KUNDUTTALANDEN:

Stort tack för att du hjälpte mig till att se livet ur en annan synvinkel. Stort tack för den värme och kunskap du förmedlade! Genom din coachning kan jag idag hantera livets stress på ett bättre sätt.

Jag ser helhetsbilden och kan nästan höra dig i bakgrunden säga “du är klok, du har all visdom inom dig”. Bara det ger mig styrka och klarsikt att se igenom illusionen. Numera är jag inte lika negativ, pessimistisk, arg eller frustrerad längre. Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat.

Ångrar att jag inte kommit till dig tidigare, jag hoppas fler människor kan ta hjälp av dig, det skulle lösa många av deras problem.

Genom dina tips och ditt pedagogiska tillvägagångssätt njuter jag idag av livet, på ett sätt jag inte gjort på många år. Tusen tack ännu en gång!

Gunnar Karlsson, läkarstudent och entreprenör.

(Denna förändring skedde efter vi träffats tre gånger)

Böcker jag rekommenderar att börja med:

Michael NeillJamie Smart

Hemsidor jag rekommenderar:

www.threeprinciplesmovies.com