Hej.

Sonny heter jag och är född 1962 i Göteborg. Jag blev tekniker och sedan IT säljare. Hittade min kärlek på en Thailändsk nyårsafton i Göteborg 1989.

När vi fick vår tredje dotter blev vi trångbodda och vi hittade vårt drömhus i Floda. Här 1999 blev livet annorlunda för mig och min familj då vi var nyinflyttade och råkade ut för Flodapyromanen. Under ett och ett halvt år levde vi i fasa för våra liv varje dag. Jag höll ut men kraschade en månad innan gärningsmannen åkte fast.

Detta stora lidande som jag inte trodde fanns att få uppleva här i Sverige skakade om mig så fullständigt att jag fick en annan syn på livet. Efter detta under min rehabilitering startade min stora passionerade resa i personlig- , humanistisk utveckling samt ledarskap. Sedan dess har jag haft fokus på att finna hållbar väg till att må bra i livet.

Sedan år 2008 har jag på heltid drivit eget och coachat och guidat många människor. För entreprenörer och företagare handlar det om att få affärerna och privatlivet att börja blomstra.

Jag är inte religiös men blev av humanistiska skäl medbyggare av ett Buddhistisk Tempel på Hisingen som idag stödjer tusentals människor.