Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/2/0/sonnyloof.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 250 Seminarie & Workshop - Sonny Lööf

Insiktsfulla seminarier som frigör tid, ökar kreativiteten och arbetsglädjen.

Seminariet – Time Warrior

Seminariet – Mental klarsikt

Seminariet – Navigera i det okända

Seminarierna som gör skillnad för dig och dina kollegor. Kontakta mig på 0739-534290 eller sonny.loof@affarskraft.se

Workshop - De fyra färgerna

(½ dag)

Tryck här för Pdf

Vill du få relationer och samarbeten att börja flöda i gruppen, avdelningen eller hela organisationen?

Denna halvdags workshop är ett fantastiskt kraftfullt och roligt sätt att utveckla medarbetarnas kommunikation med varandra, med leverantörer och med kunderna.

¤

Vill du lära känna dig själv, läs storsäljaren som baserar sig på IPU profilanalys:

Seminariet - Time Warrior

(2 till 4 tim)

Tryck här för Pdf
För dig som
.
  • Vill frigöra tid.
  • Skapa större resultat med mindre ansträngning.
  • Vill gå vägen till att äga din tid och ditt liv.

¤

REFERENS:

Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat. Genom dina tips och ditt pedagogiska tillväga- gångssätt njuter jag idag av livet, på ett sätt jag inte gjort på många år. Tusen tack ännu en gång!
-Gunnar Karlsson, läkarstudent och entreprenör.

Seminariet - Mental Klarsikt

(2 till 4 tim)

Tryck här för Pdf
För dig som
.
  • vill bli mer kreativ
  • vill känna mer glädje i vardagen
  • vill få relationer och samarbeten att börja flöda

    ¤

REFERENS:

”Tack vare seminariet Mental klarsikt kan jag nu hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart.”
-Peter Fant, ägare av Altus AB

Video från ´´Mental klarsikt´´

Seminariet - Att navigera i det okända

(2 till 4 tim)

Tryck här för Pdf
Seminariet för dig som vill något mer med ditt liv.

REFERENS:

”Trodde inte jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste tre månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt.”
-Dimitris Tsakiris, CEO Termoventiler AB.
 

Kommentarer

Du agerar på scén som om du inte gjort annat. Mycket energi i rummet. Min kollega var mycket nöjd. Han tackade mig för att jag rekommenderat denna föreläsning. Du skulle kunna kunna åka landet runt och prata om det här med den inre stressen, alla behöver det.

-Patrik Mårtensson, platschef ÖPD Subsea AB

¤

Det som lyfte denna workshop i lite extra och som gjorde att den gav så mycket var att jag kände att du verkligen brinner för att få människor att bättre fungera tillsammans och du känns så äkta.

-Reyhane Moini, Läkarjouren

¤

Sonny, denna föreläsning är när det är som bäst från Transfer. Du är som kända talaren Christer Olsson fast till och med lite bättre än honom.

-Jörgen Lindberg,  Lärare på LM Engströms Gymnasium.

¤

Sonny, du var mig en mycket skicklig talare.

-Bo Ribbenholt, ledamot styrelsen Handelshögskolans Alumni

Video från ‘Få slut på stressen ta kontroll över ditt liv’

Föreläsning (en timma) Mental klarsikt för närmare 50 företagare i Ulricehamn:

“Tack för en givande föreläsning. De deltagare jag pratat med tyckte det var jätte intressant och givande, en person tyckte det var “den bästa föreläsningen någonsin” och hon har varit på mååånga, berättade hon.

Personligen tyckte jag att det var bra att du körde utan PowerPoint och att det var så personligt och inkluderande. Tiden gick snabbt, hade gärna lyssnat mer. De kunskaper och insikter du valde att dela med oss ledde till eftertanke och diskussion efter, vilket är ett tecken på en lyckad insats. Tack Sonny å FÖRETAGARNAS vägnar!

-Adela,     Styrelseledamot FÖRETAGARNA Ulricehamn

Sonny har föreläst för människor i bl.a följande organisationer:

Sigma Civil AB, SKF Sverige AB, Lerums Kommun, Företagarna, Svenska Kyrkan, Lerum Energi, Elanders AB, Länsförsäkringar, Svensk Fastighetsförmedling,  med flera.

Teknikern som blev Tempelbyggare.

Teknikern och It-säljaren Sonny kraschade i sviterna av Floda-pyromanens härjningar åren 1999-2000. Han skakades om så fullständigt att han fick en annan syn på livet. Ur lidandet väcktes hans passionerade glöd för personlig utveckling och ledarskap. Han övervann egna stora rädslor, grundade restaurang, blev av humanistiska skäl medbyggare av Buddhistiskt Tempel på Hisingen som idag finns med på den officiella Thailändska Buddhistiska världskartan och stödjer tusentals med människor www.watphagbg.se

Idag arbetar Sonny som talare, livscoach och affärscoach med mental klarsikt vilket frigör tid, kreativitet och får relationer att börja flöda.

IconBox Title

Click here to add your own text

Sonny Lööf © 2015 -- 0739-534290 sonny.loof@affarskraft.se